Mărește sau micșorează textul pentru a citi mai bine.
A+AA-
CREEAZĂ CONT + LOGIN
Termeni si conditii
Utilizarea acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos
 
 
 
Drepturi de autor
 
Conţinutul site-ului este proprietatea Alianței Naționale pentru Boli Rare . Copierea şi utilizarea conţinutului fără a obţine în prealabil acordul Alianței Naționale pentru Boli Rare sunt interzise şi ilegale.
 
 
 
Caracterul site-ului aspac.ro
 
 
Informatiile prevazute de acest site sunt generale si au un caracter pur informativ. Site-ul se adreseaza asociatiilor de pacienti si tuturor celor interesati de pregatirea in acest domeniu.
 
 
 
Utilizarea informatiilor de natura personala
 
 
Alianța Națională pentru Boli Rare nu poate fi trasa la raspundere pentru daune  provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.
 
 
 
Limitarea responsabilitatii
 
Alianța Națională pentru Boli Rare nu poate fi trasa la raspundere pentru eventuale  daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.
 
 
 
Modificari
 
 
Alianța Națională pentru Boli Rare îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă.
 
 
 
Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.